Zamów występ: tel: 725- (pokaż numer)

Opinie



Szczerze mówiąc trafiliśmy na ten zespół przypadkiem...bez żadnego polecenia.Zdecydowaliśmy się po wysłuchaniu czterech minut demo.Potem trochę dopadła nas niepewność-bo rodzina płakała,że może to zły wybór-że nie będzie disco polo itd...pojechaliśmy posłuchać na "żywo" i już było dobrze...ale to co usłyszeliśmy na naszym weselu-przerosło nasze oczekiwania-BYŁO REWELACYJNIE!!! goście najchętniej nie schodziliby z parkietu. Dziękujemy Wam bardzo-jesteście MISTRZAMI :) Kasia i Grześ 12.09.2009
dodano 2009-04-10 19:11:08 przez: Kasia i Grześ

Dzięki za profesjonalizm, zaangażowanie oraz doskonałe rozszyfrowanie gustów gości!Świetny wokal i idealna oprawa! Od pierwszego spotkania bylismy pewni, że dobrze wybraliśmy. Super kontakt, bezproblemowość, punktualność, dbanie o szczegóły, no i przede wszystkim poczucie humoru. Wyjątkowy zespół na wyjątkowy dzień! Polecamy wszytskim! ps. jeżeli tylko będzieicie mieli możliwość, bierzcie ich:-)
dodano 2009-02-12 09:10:08 przez: Agnieszka i Tomek, tommy_p@poc

Dziękujemy Wam za super zabawę na naszym weselu! To już minęło ponad 3 lata a nasi goście wciąż wspominają Wasze profesjonalne wykonania. Pozdrowienia dla wszystkich muzyków! Dajcie znać jak będziecie grali jakiś otwarty koncert. Polecamy gorąco (byliśmy pod wrażeniem dużego i wszechstronnego repertuaru, który zadowolił zarówno tych starszych jak i młodszych gości). Nie ma to jak 100% muzyki live bez oszczędzania się! Mamy nadzieję, że ktoś nas kiedyś zaprosi na wesele z Waszym udziałem ;-)
dodano 2008-11-15 21:59:40 przez: Asia i Tomek pociot@o2.pl

Komentarz na gorąco, 2 dni po naszym weselu: zespół Backgroup to mistrzostwo świata! Po prostu rewelacja! Repertuar, wykonanie - wszystko na najwyższym poziomie! Wszystkie pary, które były Gośćmi na naszym weselu, a zamierzają w przyszłości brać ślub, będą się do Was zgłaszać po oprawę muzyczną na wesele:) Backgroup to był najlepszy wybór z możliwych, wiedziałam że będzie dobrze, ale było po prostu fantastycznie! Dziękujemy i pozdrawiamy Wszystkich Muzyków i Managera:)
dodano 2010-04-25 10:40:40 przez: Ania i Dominik:) kargul.anna@gmail.com

Komentarz na świeżo, bo tuż po weselu. Fantastyczne klimaty, super wykonane piosenki. Dla starszych repertuar retro przeplatany z nowszą muzą. A zabawa instrumentami i wciągnięcie gości do wspólnego muzykowania to strzał w dychę :) Pozdrawiamy
dodano 2010-04-25 11:31:20 przez: Daga i Marcin

Mieliśmy to szczęście gościć ze spół na naszym weselu w maju i jesteśmy zachwyceni! Pełen profesjonalizm i super wykonanie wszystkich utworów. Repertuar bardzo szeroki, szczególnie podobały nam się kawałki mocniejsze, rockowe :)Goście byli zachwyceni i swietnie się bawili.Wszyscy pytali skąd Ich wzieliśmy i że są rewelacyjni :) bawiliśmy się do 6 rano co mówi samo za siebie.Chcieliśmy bardzo poziekować Zespołowi za cudowną oprawę naszego wesela. Polecamy Was wszystkim naszym znajomym !!!
dodano 2010-07-03 09:37:54 przez: gosia i lukasz

Ja uczę się od perkusisty tego zespołu-Jarosława Janika.Bardzo lubie te zajęcia i mam tam fajnego kolege Antoniego
dodano 2011-04-21 18:56:57 przez: Julia T.

Dziękujemy Wam za super oprawę muzyczną naszego wesela. Podziękowania również od naszych gości, którzy (zarówno młodsi jak i starsi) byli zachwyceni tym jak można rozkręcić wesele mimo deszczowej pogody... Po prostu rewelacyjny zespół profesjonalistów, którzy kochają to co robią i to słychać...:):):) Pozdrawiamy
dodano 2011-06-25 17:31:10 przez: Agata i Witold

dziękujemy za cudowne wesele! goście byli zachwyceni tak wysoką jakością wykonywanych utworów:)a my świetnie się bawiliśmy:)) pozdrawiamy i życzymy sukcesów:)
dodano 2011-09-14 17:46:07 przez: Natalia i Paweł

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za przecudowną oprawę muzyczna naszego wesela. Graliście niesamowicie, wszystkim niezdecydowanym gorąco polecamy Backgroup oraz pozdrawiamy Menagera:)
dodano 2014-05-01 18:17:02 przez: Jacek I Izabela

Minęło już 2 tygodnie od wesela a nadal jesteśmy pod wrażeniem tego super zespołu . Dziękujemy Wam bardzo za wysoką jakość utworów i profesjonalizm. Super kontakt, punktualność . Wyjątkowy zespół:)Polecamy wszystkim gorąco .Warto było dla nich zmienić termin wesela:)Pozdrawiamy i życzymy sukcesów:)
dodano 2014-11-11 18:19:51 przez: Ela Stachurska

Zespół Backgroup grał na naszym weselu w sierpniu tego roku. Jeśli miałabym podsumować jednym zdaniem tę współpracę to muszę przyznać, że lepszej ekipy nie mogliśmy sobie wymarzyć. Na ich stronę trafiłam przypadkowo. Już pierwsze przesłuchanie demo pozwala wysnuć wniosek, że zespół w niczym nie przypomina pseudo kapel weselny. To świetni muzycy, którzy potrafią zagrać najlepsze polskie i światowe kawałki. Wielu gości przyznało, że to najlepszy zespół jaki do tej pory słyszeli na weselu. Polecam!
dodano 2014-11-17 22:59:04 przez: gabi

Rewelacyjny zespół! Grali na naszym weselu w kwietniu 2013 roku,a w maju 2015 roku na weselu naszych przyjaciół i musimy stwierdzić, że są najlepszym zespołem, przy których muzyce dane nam było się bawić! W dniu naszego wesela mąż miał urodziny i specjalnie na ta okazję przygotowali piosenkę AC/DC, którą zagrali fenomenalnie (łącznie z wokalem!). Nasi gości również zachwalali ich granie, prowadzenie wesela i zaproponowane zabawy. Zdecydowanie polecamy :)
dodano 2015-07-17 14:22:59 przez: Ala i Michał

Panowie grali na naszym weselu w sierpniu tego roku. Jednogłośnie stwierdzamy ze zdecydowaną większością gości weselnych, że Backgroup jest to najlepszy zespół jaki kiedykolwiek słyszeliśmy na weselu. Panowie wprowadzili nas w taki klimat, że czuliśmy się momentami jak na koncercie. Bardzo zależało nam na muzyce na żywo, braku disco polo i na przyjęciu weselnym z klasą w odróżnieniu do typowego polskiego wesela z kiczowatą muzyką, przyśpiewkami i żenującymi zabawami. Panowie spełnili nasze oczekiwania w 100% - muzyka grana na żywo, świetny repertuar, zabawy na poziomie. Każdemu niezdecydowanemu polecamy ten zespół!
dodano 2015-08-24 18:49:17 przez: Kamila i Wojciech

Super grupa. Pozdrowienia
dodano 2015-09-18 14:52:13 przez: Adam P - Wien

Dwa dni temu byłam gościem na weselu w Ogrodzieńcu gdzie miałam okazję bawić się do rana przy rewelacyjnej muzyce granej przez zespół BackGrup.Byłam na wielu weselach i muzyka ma dla mnie ogromne znaczenie podczas takiej imprezy.To była najlepsza kapela weselna jaką kiedykolwiek słyszałam!!! Rewelacja!!! Pełen profesjonalizm, wszystko na najwyższym poziomie!!! Zero tandety!! A że mam wykształcenie muzyczne i nie łatwo mnie zadowolić w tym zakresie, im udało się to zrobić w 100 %.Bawiłam się do ostatniego dźwięku:) Polecam!!!!!!
dodano 2016-08-22 21:44:51 przez: Marta

Grają znakomicie! Potrafią rozbawić gości szlagierami różnych gatunków muzycznych z kilku muzycznych dekad. Wesele w Podzamczu, w którym uczestniczyłam minionej soboty, miało oprawę muzyczną best of the best! Polecam Ich każdemu, kto organizuje wesele lub inną imprezę towarzyską- Wasi goście będą szaleć na parkiecie do białego rana. Panowie-świetna robota. Dziękujemy serdecznie:-)
dodano 2016-08-24 08:59:14 przez: Jagna

Na BackGroup natknęliśmy się na jednym z portali proponujących zespoły na wesele. Po przeczytaniu wielu komentarzy na stronie i obejrzeniu kanału YouTube, postanowiliśmy spróbować. Szukaliśmy zespołu grającego polski rock i posiadającego saksofonistę. Zespół był rewelacyjny! W 100% profesjonalni muzycy, grający kawał dobrej muzyki. Cudowna gitara, urzekający saksofon, świetna rytmika i dobry wokal. Na dodatek super prowadzenie imprezy bez żenujących zabaw i muzyki disco polo. Nasi goście jeszcze podczas przyjęcia zaznaczali nam, że znaleźliśmy perełkę i byli zachwyceni. Polecamy każdemu!
dodano 2017-05-10 09:02:08 przez: M&R Białek

Znakomity zespół polecam gorąco
dodano 2017-09-18 13:52:36 przez: Robert

Byłem na weselu, gdzie grali wlasnie Panowie. Dali ostrego czadu, SUPER
dodano 2018-01-17 15:33:57 przez: Paweł

Panowie grali u nas na weselu 07.07. Znaleźliśmy ich na jednym z portali weselnych. Początkowo część rodziny była sceptyczna, jak to, wesele bez disco polo? Jednak już od pierwszego zagranego kawałka było widać, że goście będą bawić się świetnie. Profesjonalne wykonania, kawał dobrej muzyki. Jesteśmy mega zadowoleni, od wszystkich słyszeliśmy tyko pozytywne komentarze odnośnie naszego wyboru. Jeszcze raz dziękujemy Panowie :) Zdecydowanie polecamy!
dodano 2018-07-14 18:55:16 przez: Martyna i Bartek



Twój podpis:


Treść: